Skip to main content

KUO ILLUSTRATION AND DESIGN

KUO ILLUSTRATION AND DESIGN

A KUO egy olyan márka, mely több művészeti ágat is magába foglal, mint például a divattervezés, illusztrációk és szín- és stílustanácsadás.

Puja Orsolya vagyok, a KUO márka megálmodója. A márka sokszínűségéből is látható, hogy sok minden érdekel, és mindenben szeretem kipróbálni magam. Úgy érzem, egy művész több ágazatban is alkothat. A KUO fashion egy kalandozás a színek, formák és a nőiesség világában. Fő jellemzők a nőies vonalak és a játékosság. Szeretek hordható ruhákat tervezni egy kis csavarral. A KUO Design az illusztrációkról szól, melyek mindig is életem részét képezték. Ha nem rajzolhatok, akkor óriási hiányt érzek. Illusztrációim fő inspirációs forrásai a családi élet pillanatai, a természet és a játékos gyermeki én.

Mivel elvarázsol a színek világa, érdekel, hogy melyek azok a színek, amelyek igazán kiemelik az ember jellemét, egyediségét, és mindeközben harmóniában vannak vele. Elvégeztem egy szín- és stílustanácsadói kurzust, amelyben igazán megtaláltam önmagam.

Kapcsolat

Telefon: +4 0742460682
Email: orsolyakurjatko@gmail.com

Urmărește-ne pe platformele noastre social media pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente. Social media feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons