Skip to main content

KUO ILLUSTRATION AND DESIGN

KUO ILLUSTRATION AND DESIGN

KUO este un brand care cuprinde mai multe discipline artistice, cum ar fi designul vestimentar, ilustrația, analiza culorii și stilului.

Sunt Orsolya Puja, creatoarea brandului KUO. Din diversitatea brandului, reiese că sunt interesată de multe lucruri și consider că un artist poate crea în mai multe sectoare. Moda KUO este o aventură în lumea culorilor, a formelor și a feminității. Principalele caracteristici sunt liniile feminine și spiritul jucăuș. Îmi place să creez haine ușor de purtat, cu un twist. KUO Design se referă la ilustrații, care au făcut întotdeauna parte din viața mea. Dacă nu pot să desenez, simt o mare lipsă. Principalele surse de inspirație pentru ilustrațiile mele sunt momentele din viața de familie, natura și sinele meu de copil jucăuș. Fiind fascinată de lumea culorilor, mă interesează care sunt culorile care scot în evidență caracterul și unicitatea clientului, fiind în armonie cu acesta. Am urmat un curs de consultanță de culoare și stil, în care m-am regăsit cu adevărat.

Contact

Telefon: +4 0742460682
Email: orsolyakurjatko@gmail.com

Urmărește-ne pe platformele noastre social media pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente. Social media feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons